Bog & idéChristel Persson

Bøger skrevet af Christel Persson

Læs mere om Christel Persson
0 produkter

Mere om Christel Persson

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger fra Christel Persson. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Persson.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig swe.
- "Kungliga hemligheter" udgivet af SAGA Egmont - "Kungliga hemligheter" udgivet af SAGA Egmont - "Klanen Kennedy - Kvinnorna, hemligheterna, förbannelsen och framtiden" udgivet af SAGA Egmont - "Klanen Kennedy - Kvinnorna, hemligheterna, förbannelsen och framtiden" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Christel Persson

Der er fire tilgængelige udgivelser af Christel Persson hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan finde Christel Persson bøger i flere formater. Bøgerne af Persson er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: SAGA Egmont.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christel Perssons "Kungliga hemligheter"

Det er muligt at købe Christel Perssons "Kungliga hemligheter" som lydbog. Christel Perssons "Kungliga hemligheter" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er på farten. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på swe.

"Kungliga hemligheter" af Christel Persson

Det er muligt at købe Christel Perssons "Kungliga hemligheter" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Kungliga hemligheter" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på swe og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Christel Persson