Bog & idéChristel Pixi Hielscher

Bøger skrevet af Christel Pixi Hielscher

Læs mere om Christel Pixi Hielscher
2 produkter
2 produkter
Pixi bager grønne kager
BOEGERTILSTAERKPRIS
Pixi bager grønne kagerSøren Ejlersen
207,46 DKK
Indbundet
(0)
Pixi bager grønne kager
Pixi bager grønne kager
Grønne kagerChristel Pixi Hielscher
139,95 DKK
EBOG
(0)
Grønne kager

Mere om Christel Pixi Hielscher

Hvis du er på jagt efter en bog af Christel Pixi Hielscher, har du et bredt udvalg på den digitale boghylde her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Hielschers udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Pixis kager" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Grønne kager" udgivet af People'sPress

Mere om Christel Pixi Hielschers bøger

Du kan finde to bøger af Christel Pixi Hielscher her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Hielschers bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Hielscher er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christel Pixi Hielschers "Pixis kager"

Det er muligt at købe Christel Pixi Hielschers "Pixis kager" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lindhardt og Ringhof.

Christel Pixi Hielscher "Grønne kager"

Det er muligt at købe Christel Pixi Hielschers "Grønne kager" som ebog. Hvis du køber "Grønne kager" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har færdiggjort dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af People'sPress.
Detaljer
Fulde navn:
Christel Pixi Hielscher