Bog & idéChristel Seierø og Britta Toftebjerg

Bøger skrevet af Christel Seierø og Britta Toftebjerg

Læs mere om Christel Seierø og Britta Toftebjerg
1 produkter
1 produkter
Så kom dog ind i kampen!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Så kom dog ind i kampen!Christel Seierø og Britta Toftebjerg
116,96 DKK
PAPERBACK
(0)
Så kom dog ind i kampen!

Mere om Christel Seierø og Britta Toftebjerg

Christel Seierø og Britta Toftebjerg har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen hedder "Så kom dog ind i kampen!". Det er NLP Huset, der har publiceret den på dansk. "Så kom dog ind i kampen!" er desuden udgivet i serien "Enneagrammet - typen om typen".

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Så kom dog ind i kampen!" af Christel Seierø og Britta Toftebjerg

"Så kom dog ind i kampen!" er tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Bogen er med i Toftebjergs serie "Enneagrammet - typen om typen". Det er NLP Huset, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Toftebjerg, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Christel Seierø og Britta Toftebjerg