Bog & idéChristen Sørensen

Bøger skrevet af Christen Sørensen

Læs mere om Christen Sørensen
2 produkter
2 produkter
Finanskrisen - kleptokratiets konsekvens
FinanskrisenChristen Sørensen
49,95 DKK
EBOG
(3)
Finanskrisen
Den græske krise
Den græske kriseChristen Sørensen
49,95 DKK
EBOG
(3)
Den græske krise

Mere om Christen Sørensen

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Christen Sørensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Sørensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Arbejdsmarkedet og den danske flexicurity-model" i serien "Økonomisk samfundsbeskrivelse" udgivet af HansReitzels - "Fundamentet under EU vakler" udgivet af Haase Forlag A/S - "Demografi" udgivet af HansReitzels - "Den græske krise" udgivet af Tiderne Skifter - "Danmark - delstat i Europa? " udgivet af Fremad - "Arbejdsmarkedet og den danske flexicurity-model" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Pris- og mængdeindeks" udgivet af HansReitzels - "Finanskrisen - kleptokratiets konsekvens" udgivet af Tiderne Skifter - "Den græske krise" udgivet af Tiderne Skifter - "Finanskrisen - kleptokratiets konsekvens" udgivet af Tiderne Skifter

Christen Sørensens bøger

Der er ti tilgængelige bøger af Christen Sørensen hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Christen Sørensen kan købes i flere forskellige formater. Sørensens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Arbejdsmarkedet og den danske flexicurity-model" af Christen Sørensen

Det er muligt at købe Christen Sørensens "Arbejdsmarkedet og den danske flexicurity-model" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Sørensens serie "Økonomisk samfundsbeskrivelse". Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.

Christen Sørensen "Fundamentet under EU vakler"

"Fundamentet under EU vakler" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Haase Forlag A/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christen Sørensen