Bog & idéChrister Jansson

Bøger skrevet af Christer Jansson

Læs mere om Christer Jansson
1 produkter
1 produkter
Tågfärjor till och från Sverige : en nostalgisk bildkavalkad om resandet
Tågfärjor till och från Sverige : en nostalgisk bildkavalkad om resandetChrister Jansson
339,95 DKK
Indbundet
(0)
Tågfärjor till och från Sverige : en nostalgisk bildkavalkad om resandet

Mere om Christer Jansson

Christer Jansson har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Tågfärjor till och från Sverige". Det er Trafik-nostalgiska förlaget, der har udgivet den på svensk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christer Janssons "Tågfärjor till och från Sverige"

Det er muligt at købe Christer Janssons "Tågfärjor till och från Sverige" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Trafik-nostalgiska förlaget, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på svensk.

Endnu en af Christer Jansson fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Christer Jansson