Bog & idéChristian Albrekt Larsen

Bøger skrevet af Christian Albrekt Larsen

Læs mere om Christian Albrekt Larsen
1 produkter
1 produkter
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017Rune Stubager
349,95 DKK
Hæftet
(1)
Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017

Mere om Christian Albrekt Larsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger fra Christian Albrekt Larsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste udgivelser fra Albrekt Larsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den universelle velfærdsstat" udgivet af Frydenlund - "Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017" udgivet af Gyldendal - "Det nye politiske landskab" udgivet af Academica - "Socialpolitik" udgivet af - - "Det nye politiske landskab" udgivet af Hans Reitzels Forlag - "Den danske republik" i serien "Samfund i forandring" udgivet af Gyldendal - "Den universelle velfærdsstat" i serien "Velfærdsstat og velfærdssamfund" udgivet af Frydenlund Academic - "Magten på Borgen" udgivet af Aarhus Universitetsforlag - "Danskernes nationale forestillinger" udgivet af Aalborg Universitetsforlag

Christian Albrekt Larsens bøger

Der er ni tilgængelige bogudgivelser af Christian Albrekt Larsen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Christian Albrekt Larsen kan købes i et udvalg af formater. Derudover er bøgerne fra Albrekt Larsen publiceret i serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den universelle velfærdsstat" af Christian Albrekt Larsen

Hos Bog & idé er "Den universelle velfærdsstat" tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Den universelle velfærdsstat" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Frydenlund.

Christian Albrekt Larsen "Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017"

"Usikker modernitet - Danskernes værdier fra 1981 til 2017" er tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Albrekt Larsen