Bog & idéChristian Axboe Nielsen

Bøger skrevet af Christian Axboe Nielsen

Læs mere om Christian Axboe Nielsen
1 produkter
1 produkter
Vi troede ikke, det kunne ske her
Vi troede ikke, det kunne ske herChristian Axboe Nielsen
299,95 DKK
Hæftet
(8)
Vi troede ikke, det kunne ske her

Mere om Christian Axboe Nielsen

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt sortiment af bøger skrevet af Christian Axboe Nielsen. På listen nedenfor har du Axboe Nielsens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Vi troede ikke, det kunne ske her" udgivet af Kristeligt Dagblad - "Vi troede ikke, det kunne ske her" udgivet af Kristeligt Dagblad

Bøger af Christian Axboe Nielsen

Du kan finde to bøger af Christian Axboe Nielsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Du kan købe Christian Axboe Nielsen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Axboe Nielsen er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Kristeligt Dagblad.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Vi troede ikke, det kunne ske her" af Christian Axboe Nielsen

"Vi troede ikke, det kunne ske her" er tilgængelig online som e-bog. "Vi troede ikke, det kunne ske her" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er afsluttet, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Kristeligt Dagblad.

Christian Axboe Nielsen "Vi troede ikke, det kunne ske her"

"Vi troede ikke, det kunne ske her" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Kristeligt Dagblad.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Axboe Nielsen