Bog & idéChristian B. Hansen

Bøger skrevet af Christian B. Hansen

Læs mere om Christian B. Hansen
1 produkter
1 produkter
Den gode leanleder
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den gode leanlederMikkel Simonsen
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Den gode leanleder

Mere om Christian B. Hansen

Du kan kun bestille en enkelt bog af Christian B. Hansen her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Den gode leanleder". Det er Akademisk Forlag, der har publiceret den på dansk. "Den gode leanleder" er desuden udgivet i serien "Kort til viden".

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den gode leanleder" af Christian B. Hansen

Hos Bog & idé er "Den gode leanleder" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Kort til viden". Det er Akademisk Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Hansen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Christian B. Hansen