Bog & idéChristian Backer Mogensen

Bøger skrevet af Christian Backer Mogensen

Læs mere om Christian Backer Mogensen
1 produkter
1 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient

Mere om Christian Backer Mogensen

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Christian Backer Mogensen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Mogensen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard

Christian Backer Mogensens bøger

Du kan finde to bøger af Christian Backer Mogensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Mogensen som indbundet. Mogensens bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christian Backer Mogensens "Den akutte patient"

Det er muligt at købe Christian Backer Mogensens "Den akutte patient" som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Christian Backer Mogensen "Den akutte patient"

Hos Bog & idé er "Den akutte patient" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Backer Mogensen