Bog & idéChristian Bergqvist

Bøger skrevet af Christian Bergqvist

Læs mere om Christian Bergqvist
8 produkter
8 produkter
Konkurrenceretten
KonkurrencerettenChristian Bergqvist
1179,95 DKK
EBOG
(0)
Konkurrenceretten
De juridiske metoder
De juridiske metoderMikael Rask Madsen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
De juridiske metoder
Konkurrenceretten
KonkurrencerettenChristian Bergqvist
949,95 DKK
Hardback
(0)
Konkurrenceretten
Teleretten
BOEGERTILSTAERKPRIS
TelerettenSøren Sandfeld Jakobsen
746,96 DKK
Hæftet
(0)
Teleretten
Fusionskontrol i Danmark
Fusionskontrol i DanmarkChristian Bergqvist
789,95 DKK
EBOG
(0)
Fusionskontrol i Danmark
Teleretten
TelerettenSøren Sandfeld Jakobsen
809,95 DKK
EBOG
(0)
Teleretten
Mellem regulering og deregulering
Mellem regulering og dereguleringChristian Bergqvist
463,95 DKK
EBOG
(0)
Mellem regulering og deregulering
Between Regulation and Deregulation
Between Regulation and DeregulationChristian Bergqvist
349,95 DKK
EBOG
(0)
Between Regulation and Deregulation

Mere om Christian Bergqvist

Her hos Bog & idé kan du købe et stort sortiment af bøger fra Christian Bergqvist. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Bergqvist.
Bøgerne fra Christian Bergqvist tilbydes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "De juridiske metoder" udgivet af Gyldendal - "Konkurrenceretten" udgivet af Djøf Forlag - "Fusionskontrol i Danmark" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Mellem regulering og deregulering" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "Between regulation and deregulation" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Between regulation and deregulation" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Teleretten" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet - "Aims and values in competition law" udgivet af Djøf Publishing - "Fusionskontrol i Danmark" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Mere om Christian Bergqvists bøger

Der er ni tilgængelige udgivelser af Christian Bergqvist hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Christian Bergqvist kan købes i flere forskellige formater. Bøgerne af Bergqvist er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christian Bergqvists "De juridiske metoder"

Det er muligt at købe Christian Bergqvists "De juridiske metoder" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Konkurrenceretten" af Christian Bergqvist

"Konkurrenceretten" er tilgængelig som hardback. Med hardback har du en bog af høj kvalitet, der, grundet sit hårde omslag, godt kan tåle at komme med ud og rejse, hvor den kan blive udsat for slag, skidt og snavs. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Bergqvist