Bog & idéChristian Bieniek

Bøger skrevet af Christian Bieniek

Læs mere om Christian Bieniek
4 produkter
4 produkter
FODBOLDHOLDET 2: Trofaste fans og højt spil
Trofaste fans og højt spilChristian Bieniek
49,95 DKK
EBOG
(0)
Trofaste fans og højt spil
FODBOLDHOLDET 1: Gode venner og et straffespark
Gode venner og et straffesparkChristian Bieniek
49,95 DKK
EBOG
(0)
Gode venner og et straffespark
FODBOLDHOLDET 4: Kænguruteknikken
KænguruteknikkenChristian Bieniek
49,95 DKK
EBOG
(0)
Kænguruteknikken
FODBOLDHOLDET 3: Kampen om kampen
Kampen om kampenChristian Bieniek
49,95 DKK
EBOG
(0)
Kampen om kampen

Mere om Christian Bieniek

Hvis du leder efter en bog af Christian Bieniek, kan du købe et stort sortiment til salg her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Bienieks nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Falske dates og ægte kærlighed" udgivet af Gyldendal - "Kænguruteknikken" i serien "Fodboldholdet" udgivet af Flachs - "Trofaste fans og højt spil " i serien "Fodboldholdet" udgivet af Flachs - "Kampen om kampen" i serien "Fodboldholdet" udgivet af Flachs - "Gode venner og et straffespark" i serien "Fodboldholdet" udgivet af Flachs - "FODBOLDHOLDET 6: Kampen om millionerne" i serien "Fodboldholdet" udgivet af Flachs - "FODBOLDHOLDET 4: Kænguruteknikken" i serien "Fodboldholdet" udgivet af Flachs - "FODBOLDHOLDET 5: Snydt igen, Markus!" i serien "Fodboldholdet" udgivet af Flachs - "FODBOLDHOLDET 3: Kampen om kampen" i serien "Fodboldholdet" udgivet af Flachs - "FODBOLDHOLDET 2: Trofaste fans og højt spil" i serien "Fodboldholdet" udgivet af Flachs - "FODBOLDHOLDET 1: Gode venner og et straffespark" i serien "Fodboldholdet" udgivet af Forlaget Flachs

Christian Bienieks bøger

Du kan finde 11 bøger af Christian Bieniek her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede i dag. Bienieks bøger kommer i flere forskellige formater. Christian Bieniek bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christian Bienieks "Falske dates og ægte kærlighed"

"Falske dates og ægte kærlighed" er til salg som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Kænguruteknikken" af Christian Bieniek

Hos Bog & idé er "Kænguruteknikken" tilgængelig som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Kænguruteknikken" på din enhed og begynde at læse. Bogen er med i Bienieks serie "Fodboldholdet". Det er Flachs, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Bieniek