Bog & idéChristian Bøtcher Jacobsen

Bøger skrevet af Christian Bøtcher Jacobsen

Læs mere om Christian Bøtcher Jacobsen
5 produkter
5 produkter
Økonomiske incitamenter i den offentlige sektor
Økonomiske incitamenter i den offentlige sektorSøren Serritzlew
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Økonomiske incitamenter i den offentlige sektor
Offentlig forvaltning
Offentlig forvaltningSøren Serritzlew
429,95 DKK
Hæftet
(0)
Offentlig forvaltning
Træning af ledelse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Træning af ledelseMads Leth Felsager Jakobsen
215,96 DKK
Hæftet
(0)
Træning af ledelse
Ledelse i offentlige og private organisationer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ledelse i offentlige og private organisationerAnne Bøllingtoft
251,96 DKK
Hæftet
(1)
Ledelse i offentlige og private organisationer
Kommunalpolitisk lederskab
Kommunalpolitisk lederskabMads Thau
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Kommunalpolitisk lederskab

Mere om Christian Bøtcher Jacobsen

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger skrevet af Christian Bøtcher Jacobsen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Jacobsens seneste bøger.
Bøgerne fra Christian Bøtcher Jacobsen findes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kommunalpolitisk lederskab" udgivet af Gyldendal - "Offentlig forvaltning" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Politisk og administrativ ledelse" udgivet af Djøf Forlag - "Ledelse i offentlige og private organisationer" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Competition or cooperation?" udgivet af Rockwool Foundation Research Unit - "Is leadership in the eye of the beholder?" udgivet af Rockwool Foundation Research Unit - "Økonomiske incitamenter i den offentlige sektor" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Leading public service organizations" udgivet af Rockwool Foundation Research Unit - "Sharing the fire" udgivet af Rockwool Foundation Research Unit - "Offentlig forvaltning" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Økonomiske incitamenter i den offentlige sektor" i serien "Statskundskab" udgivet af HansReitzels

Mere om Christian Bøtcher Jacobsens bøger

Du kan bestille 11 bøger af Christian Bøtcher Jacobsen her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde Jacobsens bøger som hæftet. Jacobsen har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kommunalpolitisk lederskab" af Christian Bøtcher Jacobsen

Det er muligt at købe Christian Bøtcher Jacobsens "Kommunalpolitisk lederskab" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Offentlig forvaltning" af Christian Bøtcher Jacobsen

"Offentlig forvaltning" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Statskundskab". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Bøtcher Jacobsen