Bog & idéChristian Borbjerg Laursen

Bøger skrevet af Christian Borbjerg Laursen

Læs mere om Christian Borbjerg Laursen
2 produkter
2 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient
Medicinsk Kompendium 19. udgave
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medicinsk Kompendium 19. udgaveKarin Armbruster
2429,96 DKK
Indbundet
(0)
Medicinsk Kompendium 19. udgave

Mere om Christian Borbjerg Laursen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Christian Borbjerg Laursen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bogudgivelser fra Laursen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Medicinsk Kompendium 19. udgave" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard

Bøger af Christian Borbjerg Laursen

Der er tre tilgængelige udgivelser af Christian Borbjerg Laursen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Laursens bøger fås bare som indbundet. Laursens bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Den akutte patient" af Christian Borbjerg Laursen

Hos Bog & idé er "Den akutte patient" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Medicinsk Kompendium 19. udgave" af Christian Borbjerg Laursen

Hos Bog & idé er "Medicinsk Kompendium 19. udgave" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har normalt et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Borbjerg Laursen