Bog & idéChristian Borch

Bøger skrevet af Christian Borch

Læs mere om Christian Borch
8 produkter
8 produkter
Socialpsykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
SocialpsykologiInger Glavind Bo
413,96 DKK
Indbundet
(0)
Socialpsykologi
Retssociologi
RetssociologiLouise Victoria Johansen
799,95 DKK
Indbundet
(0)
Retssociologi
Ny kulturteori
BOEGERTILSTAERKPRIS
Ny kulturteoriLotte Philipsen
404,96 DKK
Indbundet
(1)
Ny kulturteori
En ny sociologi for et nyt samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
En ny sociologi for et nyt samfundBruno Latour
404,96 DKK
Hæftet
(0)
En ny sociologi for et nyt samfund
Det epidemiske samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det epidemiske samfundClaus D. Hansen
314,96 DKK
Hæftet
(1)
Det epidemiske samfund
Kriminalitet og magt
Kriminalitet og magtChristian Borch
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Kriminalitet og magt
Fagre nye arbejdsverden
Fagre nye arbejdsverdenUlrich Beck
129,95 DKK
EBOG
(0)
Fagre nye arbejdsverden
Kulturteori og kultursociologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kulturteori og kultursociologiMartin Zerlang
485,96 DKK
Hæftet
(1)
Kulturteori og kultursociologi

Mere om Christian Borch

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Christian Borch. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Borchs bogudgivelser.
Mangler du en bog på et bestemt sprog? Christian Borchs bøger findes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Det epidemiske samfund" udgivet af Gyldendal - "Konge for sin tid" udgivet af Cappelen Damm - "Ny kulturteori " i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Udenfor eller indenfor" udgivet af - - "Kulturteori og kultursociologi" i serien "Sociologi" udgivet af Gyldendal - "Retssociologi" udgivet af Gyldendal - "50 Samfundstænkere" udgivet af Gyldendal - "Socialpsykologi" udgivet af Gyldendal - "Kriminalitet og magt" udgivet af Politisk Revy

Mere om Christian Borchs bøger

Christian Borch har ni bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Borchs bøger kommer i flere forskellige formater. Christian Borch bøger er desuden skrevet i flere forskellige serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Det epidemiske samfund" af Christian Borch

"Det epidemiske samfund" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Konge for sin tid" af Christian Borch

"Konge for sin tid" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Cappelen Damm, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Borch