Bog & idéChristian Byrge

Bøger skrevet af Christian Byrge

Læs mere om Christian Byrge
2 produkter
2 produkter
Bedre ideer
Bedre ideerChristian Byrge
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Bedre ideer
Bedre ideer
Bedre ideerChristian Byrge
229,95 DKK
EBOG
(0)
Bedre ideer

Mere om Christian Byrge

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Christian Byrge. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Byrges nyeste bogudgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Christian Byrges bøger kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The creative platform" udgivet af Frydenlund - "Enhancing creativity for individuals, groups and organizations" udgivet af Frydenlund - "Kreativitet som uhæmmet anvendelse af viden" udgivet af Frydenlund

Bøger skrevet af Christian Byrge

Christian Byrge har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Byrges bøger fås i udvalgte formater. Bøgerne af Byrge er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Frydenlund.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christian Byrges "The creative platform"

Hos Bog & idé er "The creative platform" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "The creative platform" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Christian Byrge "Enhancing creativity for individuals, groups and organizations"

Det er muligt at købe Christian Byrges "Enhancing creativity for individuals, groups and organizations" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Frydenlund, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Byrge