Bog & idéChristian Diesen

Bøger skrevet af Christian Diesen

Læs mere om Christian Diesen
5 produkter
5 produkter
Brustet hjärta
Brustet hjärtaChristian Diesen
59,95 DKK
EBOG
(0)
Brustet hjärta
Smutsigt hantverk
Smutsigt hantverkChristian Diesen
79,95 DKK
Lydbog
(0)
Smutsigt hantverk
Rena händer
Rena händerChristian Diesen
59,95 DKK
EBOG
(0)
Rena händer
Smutsigt hantverk
Smutsigt hantverkChristian Diesen
59,95 DKK
EBOG
(0)
Smutsigt hantverk
1994
1994Christian Diesen
59,95 DKK
EBOG
(0)
1994

Mere om Christian Diesen

Bog & idé tilbyder et stort udvalg af bøger, der er skrevet af Christian Diesen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Diesen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig swe.
- "Smutsigt hantverk" i serien "Jinsén och Karlsson" udgivet af SAGA Egmont - "Smutsigt hantverk" i serien "Jinsén och Karlsson" udgivet af SAGA Egmont - "Rena händer" udgivet af SAGA Egmont - "Brustet hjärta" udgivet af SAGA Egmont - "1994" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Christian Diesens bøger

Du kan købe fem bøger af Christian Diesen her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Diesens bøger fås i samtlige formater. Diesens bøger er desuden skrevet i en serie, og så er bøgerne udgivet af SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christian Diesens "Smutsigt hantverk"

Det er muligt at købe Christian Diesens "Smutsigt hantverk" som lydbog. Christian Diesens "Smutsigt hantverk" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter gennemført køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Bogen er en del af serien "Jinsén och Karlsson". Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på swe.

Christian Diesen "Smutsigt hantverk"

Det er muligt at købe Christian Diesens "Smutsigt hantverk" som ebog. Så snart du har gennemført købet, kan du altså downloade "Smutsigt hantverk" på din enhed og begynde at læse. Bogen er en del af Diesens serie "Jinsén och Karlsson". Bogen er til salg hos Bog & idé på swe og er udgivet af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Diesen