Bog & idéChristian Elmelund-Præstekær

Bøger skrevet af Christian Elmelund-Præstekær

Læs mere om Christian Elmelund-Præstekær
3 produkter
3 produkter
Medier, politik og samfund
BOEGERTILSTAERKPRIS
Medier, politik og samfundMorten Skovsgaard
278,96 DKK
Hæftet
(2)
Medier, politik og samfund
Det demokratiske system
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det demokratiske systemFlemming Juul Christiansen
323,96 DKK
Hæftet
(1)
Det demokratiske system
Det demokratiske system
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det demokratiske systemAnne Skorkjær Binderkrantz
404,96 DKK
Hæftet
(1)
Det demokratiske system

Mere om Christian Elmelund-Præstekær

Hvis du søger en bog af Christian Elmelund-Præstekær, kan du vælge i mellem et stort udbud online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Elmelund-Præstekær.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Det demokratiske system" udgivet af Gyldendal - "Det demokratiske system" udgivet af HansReitzels - "Mediestormens magt" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Medier, politik og samfund" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Det demokratiske system" i serien "Statskundskab" udgivet af Gyldendal - "Forskningsmetoder i journalistik og politisk kommunikation" i serien "Samfundsvidenskabernes metoder" udgivet af Gyldendal - "Opgaveskrivning" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Kammertoner og unoder i dansk valgkamp" udgivet af Syddansk Universitetsforlag - "Teflon og Bullshit?" udgivet af Syddansk Universitetsforlag

Mere om Christian Elmelund-Præstekærs bøger

Der er ni tilgængelige udgivelser af Christian Elmelund-Præstekær hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Elmelund-Præstekærs bøger kommer bare som hæftet. Christian Elmelund-Præstekær bøger er desuden opdelt i flere forskellige serier, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Det demokratiske system" af Christian Elmelund-Præstekær

"Det demokratiske system" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Christian Elmelund-Præstekær "Det demokratiske system"

Det er muligt at købe Christian Elmelund-Præstekærs "Det demokratiske system" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Elmelund-Præstekær