Bog & idéChristian Grønhøj Touborg

Bøger skrevet af Christian Grønhøj Touborg

Læs mere om Christian Grønhøj Touborg
1 produkter
1 produkter
Glød
GlødChristian Grønhøj Touborg
299,95 DKK
Indbundet
(0)
Glød

Mere om Christian Grønhøj Touborg

Du kan kun købe en enkelt bog af Christian Grønhøj Touborg her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Glød". Den er publiceret af Lindhardt og Ringhof på dansk.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Glød" af Christian Grønhøj Touborg

Hos Bog & idé er "Glød" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Lindhardt og Ringhof, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Christian Grønhøj Touborg fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Grønhøj Touborg