Bog & idéChristian Have Dall

Bøger skrevet af Christian Have Dall

Læs mere om Christian Have Dall
2 produkter
2 produkter
Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering
Træning - i forebyggelse, behandling og rehabiliteringGitte Valentin
479,95 DKK
Hæftet
(0)
Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering
Basisbog i fysioterapi
Basisbog i fysioterapiJane Andreasen
749,95 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i fysioterapi

Mere om Christian Have Dall

Vi har hos Bog & idé mange bøger af Christian Have Dall. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Dalls seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i fysioterapi" i serien "Fysio/Munksgaard" udgivet af Gyldendal

Christian Have Dalls bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Christian Have Dall hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Dalls bøger fås i forskellige formater. Dalls bøger er desuden skrevet i en serie, og er publiceret af følgende forlag: Gyldendal.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christian Have Dalls "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering"

Det er muligt at købe Christian Have Dalls "Træning - i forebyggelse, behandling og rehabilitering" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

"Basisbog i fysioterapi" af Christian Have Dall

Det er muligt at købe Christian Have Dalls "Basisbog i fysioterapi" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Bogen er med i Dalls serie "Fysio/Munksgaard". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Have Dall