Bog & idéChristian Høgel

Bøger skrevet af Christian Høgel

Læs mere om Christian Høgel
4 produkter
4 produkter
Afgudernes ragnarok
BOEGERTILSTAERKPRIS
Afgudernes ragnarokFriedrich Nietzsche
116,16 DKK
Hæftet
(0)
Afgudernes ragnarok
Dante Alighieri
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dante AlighieriChristian Høgel
165,96 DKK
Hæftet
(2)
Dante Alighieri
Den politiske filosofis historie
Den politiske filosofis historieClaus Bryld
489,95 DKK
Hæftet
(1)
Den politiske filosofis historie
Arabisk filosofi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Arabisk filosofiSaer El-Jaichi
233,96 DKK
Hæftet
(1)
Arabisk filosofi

Mere om Christian Høgel

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udvalg af bøger fra Christian Høgel. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Høgel.
Bøgerne fra Christian Høgel kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Dante Alighieri" udgivet af Gads Forlag - "Arabisk filosofi" udgivet af Systime - "Symeon Metaphrastes" udgivet af Museum Tusculanum

Bøger af Christian Høgel

Der er tre tilgængelige udgivelser af Christian Høgel hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Christian Høgel kommer i flere formater. Høgels bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Dante Alighieri" af Christian Høgel

Det er muligt at købe Christian Høgels "Dante Alighieri" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gads Forlag, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Arabisk filosofi" af Christian Høgel

Det er muligt at købe Christian Høgels "Arabisk filosofi" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Høgel