Bog & idéChristian Jul Madsen

Bøger skrevet af Christian Jul Madsen

Læs mere om Christian Jul Madsen
1 produkter
1 produkter
Rekonstruktion
BOEGERTILSTAERKPRIS
RekonstruktionUlrik Rammeskow Bang-Pedersen
989,96 DKK
Hardback
(0)
Rekonstruktion

Mere om Christian Jul Madsen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Christian Jul Madsen. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste bøger fra Madsen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rekonstruktion" udgivet af Djøf Forlag - "Konkurs" udgivet af Djøf Forlag - "Rekonstruktion" udgivet af DJØF

Christian Jul Madsens bøger

Du kan købe tre bøger af Christian Jul Madsen her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Madsens bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Madsen er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Rekonstruktion" af Christian Jul Madsen

Hos Bog & idé er "Rekonstruktion" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, for eksempel ud og rejse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Djøf Forlag.

Christian Jul Madsen "Konkurs"

Hos Bog & idé er "Konkurs" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Djøf Forlag, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Jul Madsen