Bog & idéChristian Kemp

Bøger skrevet af Christian Kemp

Læs mere om Christian Kemp
2 produkter
2 produkter
Job på Håbets Allé
BOEGERTILSTAERKPRIS
Job på Håbets AlléChristian Kemp
124,46 DKK
Indbundet
(1)
Job på Håbets Allé
Job på Håbets Allé
Job på Håbets AlléChristian Kemp
99,95 DKK
EBOG
(1)
Job på Håbets Allé

Mere om Christian Kemp

Der er blot én bog af Christian Kemp tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Job på Håbets Allé". Den er publiceret af Muusmann Forlag på dansk.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christian Kemps "Job på Håbets Allé"

Hos Bog & idé er "Job på Håbets Allé" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Det er Muusmann Forlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Kemp