Bog & idéChristian Kowalkowski

Bøger skrevet af Christian Kowalkowski

Læs mere om Christian Kowalkowski
1 produkter
1 produkter
Business marketing : managing value creation
Business marketing : managing value creationDaniel Kindström
519,95 DKK
Hæftet
(0)
Business marketing : managing value creation

Mere om Christian Kowalkowski

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Christian Kowalkowski. Det er "Business marketing : managing value creation". Det er Studentlitteratur, der har udgivet den på svensk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Business marketing : managing value creation" af Christian Kowalkowski

Det er muligt at købe Christian Kowalkowskis "Business marketing : managing value creation" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Studentlitteratur, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på svensk.

Dette er en også en skøn bog fra -, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Kowalkowski