Bog & idéChristian Kronow

Bøger skrevet af Christian Kronow

Læs mere om Christian Kronow
4 produkter
4 produkter
Furie
FurieChristian Kronow
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Furie
Brændoffer
BOEGERTILSTAERKPRIS
BrændofferChristian Kronow
248,96 DKK
Indbundet
(6)
Brændoffer
Rex gider ikke bøf
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rex gider ikke bøfChristian Kronow
165,96 DKK
Indbundet
(0)
Rex gider ikke bøf
Furie
FurieChristian Kronow
119,95 DKK
EBOG
(0)
Furie

Mere om Christian Kronow

Hvis du mangler en bog fra Christian Kronow, kan du købe et stort sortiment tilgængelig hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Kronows seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Drømmefanger" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Blodets bånd" udgivet af Lytteratur - "Blodets bånd" udgivet af Forlaget mellemgaard

Christian Kronows bøger

Du kan bestille tre bøger af Christian Kronow her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan købe Christian Kronow bøger i flere formater. Bøgerne af Kronow er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Drømmefanger" af Christian Kronow

Hos Bog & idé er "Drømmefanger" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget mellemgaard.

"Blodets bånd" af Christian Kronow

"Blodets bånd" er til salg som lydbog. Det vil sige, at så snart du har afsluttet dit køb, kan du downloade "Blodets bånd" som mp3-fil, og så er du klar til at lytte til den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Lytteratur.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Kronow