Bog & idéChristian Lund

Bøger skrevet af Christian Lund

Læs mere om Christian Lund
3 produkter
3 produkter
GenNøglerne
GenNøglerneRichard Rudd
559,95 DKK
Hardback
(0)
GenNøglerne
Den etiske virkelighed
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den etiske virkelighedChristian Lund
298,76 DKK
Hæftet
(0)
Den etiske virkelighed
På sporet af historien
BOEGERTILSTAERKPRIS
På sporet af historienBrian Dupont Larsen
386,96 DKK
Hæftet
(1)
På sporet af historien

Mere om Christian Lund

Her hos Bog & idé finder du et stort udvalg af bøger fra Christian Lund. Nedenfor har vi listet de nyeste bogudgivelser fra Lund.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Christian Lunds bøger findes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "På sporet af historien" udgivet af Systime - "12 dagar" udgivet af SAGA Egmont - "Proceduren" udgivet af DJØF/Jurist- og Økonomforbundets Forlag - "På sporet af historien" udgivet af Systime - "Proceduren" udgivet af Djøf Forlag - "Køb og salg af virksomheder" udgivet af Djøf Forlag - "Procesdokumenter ved digital retssagsbehandling" udgivet af Karnov Group Denmark - "Guds suverænitet og menneskets ansvar" udgivet af LogosMedia - "Jeg tager bomben med når jeg går" udgivet af People’sPress - "Den etiske virkelighed" udgivet af Frydenlund - "Arbitration in Denmark" udgivet af Djøf Forlag - "Køb og salg af virksomheder" udgivet af Nyt Juridisk Forlag - "Videnskabsteori og faglige metoder" udgivet af Frydenlund - "Procesdokumenter i civile sager" udgivet af Thomson Reuters - "Jeg er bevæbnet og har tømmermænd" udgivet af People's Press

Bøger skrevet af Christian Lund

Der er 15 tilgængelige bogudgivelser af Christian Lund hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede nu. Bøgerne fra Christian Lund kan købes i forskellige formater. Lunds bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"På sporet af historien" af Christian Lund

"På sporet af historien" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"12 dagar" af Christian Lund

"12 dagar" er tilgængelig som ebog. Hvis du køber "12 dagar" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har gennemført dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på swe.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Lund