Bog & idéChristian Marinus Taisbak

Bøger skrevet af Christian Marinus Taisbak

Læs mere om Christian Marinus Taisbak
2 produkter
2 produkter
Q.E.D.
BOEGERTILSTAERKPRIS
Q.E.D.Christian Gorm Tortzen
404,96 DKK
Hæftet
(0)
Q.E.D.
Euclid's Data
Euclid's DataChristian Marinus Taisbak
229,95 DKK
EBOG
(0)
Euclid's Data

Mere om Christian Marinus Taisbak

Her hos Bog & idé kan du købe et bredt udbud af bøger fra Christian Marinus Taisbak. På listen nedenfor har du Taisbaks nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Euclid's Data" i serien "Acta historica scientiarum naturalium et medicinalium" udgivet af Museum Tusculanums Forlag - "Q.E.D." udgivet af Systime

Mere om Christian Marinus Taisbaks bøger

Du kan bestille to bøger af Christian Marinus Taisbak her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Christian Marinus Taisbak fås i udvalgte formater. Bøgerne af Taisbak er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Euclid's Data" af Christian Marinus Taisbak

Hos Bog & idé er "Euclid's Data" tilgængelig som ebog. "Euclid's Data" kan altså læses fra din enhed, når og hvor du har lyst. Når købet er færdiggjort, kan du downloade bogen og læse den med det samme. Bogen er med i serien "Acta historica scientiarum naturalium et medicinalium". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Museum Tusculanums Forlag.

"Q.E.D." af Christian Marinus Taisbak

Det er muligt at købe Christian Marinus Taisbaks "Q.E.D." som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Marinus Taisbak