Bog & idéChristian Maschmann

Bøger skrevet af Christian Maschmann

Læs mere om Christian Maschmann
1 produkter
1 produkter
Den akutte patient
Den akutte patientLars Steen Jacobsen
779,95 DKK
Indbundet
(0)
Den akutte patient

Mere om Christian Maschmann

Der er en del bøger fra Christian Maschmann online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de nyeste af Maschmanns udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den akutte patient" udgivet af Gyldendal - "Den akutte patient" udgivet af Munksgaard

Bøger skrevet af Christian Maschmann

Du kan købe to bøger af Christian Maschmann her hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede i dag. Bøgerne fra Maschmann fås bare som indbundet. Maschmanns bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christian Maschmanns "Den akutte patient"

Hos Bog & idé er "Den akutte patient" tilgængelig som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Christian Maschmann "Den akutte patient"

"Den akutte patient" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover tit have smudsomslag. Det er Munksgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Maschmann