Bog & idéChristian McKay Heidicker

Bøger skrevet af Christian McKay Heidicker

Læs mere om Christian McKay Heidicker
1 produkter
1 produkter
Computerkur og kikærtemos
Computerkur og kikærtemosChristian McKay Heidicker
99,95 DKK
EBOG
(0)
Computerkur og kikærtemos

Mere om Christian McKay Heidicker

Her hos Bog & idé tilbyder vi et stort udbud af bøger fra Christian McKay Heidicker. På listen nedenfor har du de nyeste af Heidickers bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Computerkur og kikærtemos" udgivet af Carlsen - "Computerkur og kikærtemos" udgivet af CARLSEN

Christian McKay Heidickers bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Christian McKay Heidicker hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Christian McKay Heidicker kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Heidicker er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Carlsen.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christian McKay Heidickers "Computerkur og kikærtemos"

Hos Bog & idé er "Computerkur og kikærtemos" tilgængelig som e-bog. Med "Computerkur og kikærtemos" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Carlsen.

"Computerkur og kikærtemos" af Christian McKay Heidicker

Det er muligt at købe Christian McKay Heidickers "Computerkur og kikærtemos" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er CARLSEN, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian McKay Heidicker