Bog & idéChristian Møller Pedersen

Bøger skrevet af Christian Møller Pedersen

Læs mere om Christian Møller Pedersen
5 produkter
5 produkter
Kognitiv adfærdsterapi på tværs
Kognitiv adfærdsterapi på tværsNeelaverny Maria Srisgandarajah
549,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv adfærdsterapi på tværs
Kognitiv terapi
Kognitiv terapiHjalti Jonsson
559,95 DKK
Indbundet
(0)
Kognitiv terapi
Positiv psykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Positiv psykologiJonas Fisker
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Positiv psykologi
Moderne psykoterapi
BOEGERTILSTAERKPRIS
Moderne psykoterapiSverre Varvin
557,96 DKK
Hæftet
(0)
Moderne psykoterapi
Professionel kontakt
BOEGERTILSTAERKPRIS
Professionel kontaktSusanne Bengtson
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Professionel kontakt

Mere om Christian Møller Pedersen

Bog & idé tilbyder et bredt sortiment af bøger, der er skrevet af Christian Møller Pedersen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Pedersen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kognitiv adfærdsterapi på tværs" udgivet af Gyldendal - "Positiv Psykologi" udgivet af HansReitzels - "Positiv psykologi" udgivet af Gyldendal - "Moderne psykoterapi" udgivet af Gyldendal - "Professionel kontakt" udgivet af Gyldendal - "Kognitiv terapi" udgivet af Gyldendal

Bøger af Christian Møller Pedersen

Du kan købe seks bøger af Christian Møller Pedersen her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Du kan finde Christian Møller Pedersen bøger i samtlige formater. Pedersens bøger er desuden skrevet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Kognitiv adfærdsterapi på tværs" af Christian Møller Pedersen

"Kognitiv adfærdsterapi på tværs" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har tit et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Positiv Psykologi" af Christian Møller Pedersen

Det er muligt at købe Christian Møller Pedersens "Positiv Psykologi" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af HansReitzels.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Møller Pedersen