Bog & idéChristian Nielsen mfl.

Bøger skrevet af Christian Nielsen mfl.

Læs mere om Christian Nielsen mfl.
1 produkter
1 produkter
Kickass Companies
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kickass CompaniesChristian Nielsen mfl.
332,96 DKK
Hæftet
(0)
Kickass Companies

Mere om Christian Nielsen mfl.

Her hos Bog & idé finder du et bredt sortiment af bøger af Christian Nielsen mfl.. På listen nedenfor ser du de nyeste af mfl.s bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kickass Companies" udgivet af The Kickass Company - "Kickass Companies" udgivet af The Kickass Company

Bøger af Christian Nielsen mfl.

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Christian Nielsen mfl. hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra mfl. som hæftet. mfl.s bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: The Kickass Company.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Kickass Companies" af Christian Nielsen mfl.

Det er muligt at købe Christian Nielsen mfl.s "Kickass Companies" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er The Kickass Company, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.

"Kickass Companies" af Christian Nielsen mfl.

"Kickass Companies" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af The Kickass Company.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Nielsen mfl.