Bog & idéChristian Nissen m.fl.

Bøger skrevet af Christian Nissen m.fl.

Læs mere om Christian Nissen m.fl.
1 produkter
1 produkter
Verden på flugt - Artikler fra RÆSON
Verden på flugt - Artikler fra RÆSONSøren Espersen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Verden på flugt - Artikler fra RÆSON

Mere om Christian Nissen m.fl.

Hos Bog & idé kan du kun købe en enkelt bog af Christian Nissen m.fl.. Bogen hedder "Verden på flugt". Den er udgivet af Ræson på dansk. "Verden på flugt" er desuden tilknyttet serien "Artikler fra RÆSON".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Verden på flugt" af Christian Nissen m.fl.

Det er muligt at købe Christian Nissen m.fl.s "Verden på flugt" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af m.fl.s serie "Artikler fra RÆSON". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ræson.

Endnu en af Christian Nissen m.fl. skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Nissen m.fl.