Bog & idéChristian Øye

Bøger skrevet af Christian Øye

Læs mere om Christian Øye
1 produkter
1 produkter
Folkesundhedsvidenskab og epidemiologi
Folkesundhedsvidenskab og epidemiologiHelen Grundtvig Kristensen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Folkesundhedsvidenskab og epidemiologi

Mere om Christian Øye

Der findes flere forskellige bøger fra Christian Øye tilgængelig her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Øye.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Folkesundhedsvidenskab og epidemiologi" udgivet af Gads Forlag - "Gerontologi" udgivet af Gads Forlag

Mere om Christian Øyes bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Christian Øye hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Øyes bøger fås bare som hæftet. Bøgerne af Øye er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Gads Forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christian Øyes "Folkesundhedsvidenskab og epidemiologi"

Det er muligt at købe Christian Øyes "Folkesundhedsvidenskab og epidemiologi" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gads Forlag.

"Gerontologi" af Christian Øye

"Gerontologi" er tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gads Forlag, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Øye