Bog & idéChristian Rindorf

Bøger skrevet af Christian Rindorf

Læs mere om Christian Rindorf
2 produkter
2 produkter
Byg din egen cykel
Byg din egen cykelChristian Rindorf
149,95 DKK
Paperback
(0)
Byg din egen cykel
Byg din egen cykel
Byg din egen cykelChristian Rindorf
99,95 DKK
EBOG
(0)
Byg din egen cykel

Mere om Christian Rindorf

Christian Rindorf har flere forskellige bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Rindorfs bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Byg din egen cykel" udgivet af Muusmann' Forlag - "Byg din egen cykel" i serien "Muusmann´DIY" udgivet af Muusmann Forlag

Christian Rindorfs bøger

Christian Rindorf har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Christian Rindorf kommer i forskellige formater. Rindorfs bøger er desuden publiceret i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Christian Rindorfs "Byg din egen cykel"

"Byg din egen cykel" er tilgængelig som ebog. Det betyder, at du kan læse "Byg din egen cykel" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Muusmann' Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Christian Rindorf "Byg din egen cykel"

Det er muligt at købe Christian Rindorfs "Byg din egen cykel" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af Rindorfs serie "Muusmann´DIY". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Muusmann Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Rindorf