Bog & idéChristian Skjødt Pedersen

Bøger skrevet af Christian Skjødt Pedersen

Læs mere om Christian Skjødt Pedersen
3 produkter
3 produkter
Evolutionspsykologi
BOEGERTILSTAERKPRIS
EvolutionspsykologiChristian Skjødt Pedersen
395,96 DKK
Indbundet
(0)
Evolutionspsykologi
Temaer til psykologi
Temaer til psykologiChristian Skjødt Pedersen
469,95 DKK
Indbundet
(0)
Temaer til psykologi
Forældre
ForældreChristian Skjødt Pedersen
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Forældre

Mere om Christian Skjødt Pedersen

Hvis du leder efter en bog af Christian Skjødt Pedersen, finder du et stort udvalg tilgængelig online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Skjødt Pedersens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Forældre" udgivet af Systime - "Evolutionspsykologi" udgivet af Systime

Mere om Christian Skjødt Pedersens bøger

Christian Skjødt Pedersen har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan købe Christian Skjødt Pedersen bøger i udvalgte formater. Bøgerne af Skjødt Pedersen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af Systime.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christian Skjødt Pedersens "Forældre"

Hos Bog & idé er "Forældre" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Systime, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Christian Skjødt Pedersen "Evolutionspsykologi"

"Evolutionspsykologi" er til salg som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der typisk et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Systime.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Skjødt Pedersen