Bog & idéChristian Sørensen

Bøger skrevet af Christian Sørensen

Læs mere om Christian Sørensen
2 produkter
2 produkter
Med løbesko i Afrika
Med løbesko i AfrikaChristian Sørensen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Med løbesko i Afrika
Med løbesko i Afrika
STREAM
Med løbesko i AfrikaChristian Sørensen
149,95 DKK
Lydbog
(0)
Med løbesko i Afrika

Mere om Christian Sørensen

Hvis du søger en bog af Christian Sørensen, har du et stort udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Sørensens bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Med løbesko i Afrika" udgivet af Forlaget Mellemgaard - "Med løbesko i Afrika" udgivet af Forlaget Mellemgaard

Mere om Christian Sørensens bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Christian Sørensen hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede nu. Du kan finde Christian Sørensen bøger i flere formater. Bøgerne af Sørensen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af Forlaget Mellemgaard.

Når du har valgt bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Med løbesko i Afrika" af Christian Sørensen

"Med løbesko i Afrika" er tilgængelig online som lydbog. Du kan desuden altid have "Med løbesko i Afrika" af Christian Sørensen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og høre den den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Det er Forlaget Mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Christian Sørensen "Med løbesko i Afrika"

"Med løbesko i Afrika" kan købes online som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Med løbesko i Afrika" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Forlaget Mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Sørensen