Bog & idéChristian Taftenberg Jensen

Bøger skrevet af Christian Taftenberg Jensen

Læs mere om Christian Taftenberg Jensen
3 produkter
3 produkter
Kom i mental form med IRONMIND - Sådan træner du dig til.........
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kom i mental form med IRONMIND - Sådan træner du dig til.........Christian Taftenberg Jensen
269,96 DKK
Hæftet
(0)
Kom i mental form med IRONMIND - Sådan træner du dig til.........
Kom i mental form med IRONMiND
Kom i mental form med IRONMiNDChristian Taftenberg Jensen
209,95 DKK
EBOG
(0)
Kom i mental form med IRONMiND
Kom i mental form med IRONMiND
Kom i mental form med IRONMiNDChristian Taftenberg Jensen
209,95 DKK
Lydbog
(0)
Kom i mental form med IRONMiND

Mere om Christian Taftenberg Jensen

Der er forskellige bøger skrevet af Christian Taftenberg Jensen på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Jensens nyeste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Kom i mental form med IRONMIND - Sådan træner du dig til........." udgivet af Konsulentfirmaet Christian Jensen - "Kom i mental form med IRONMiND" udgivet af Konsulentfirmaet Christian Jensen - "Kom i mental form med IRONMiND" udgivet af Konsulentfirmaet Christian Jensen

Mere om Christian Taftenberg Jensens bøger

Du kan bestille tre bøger af Christian Taftenberg Jensen her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Du kan købe Christian Taftenberg Jensen bøger i samtlige formater. Bøgerne af Jensen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Konsulentfirmaet Christian Jensen.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christian Taftenberg Jensens "Kom i mental form med IRONMIND - Sådan træner du dig til........."

Hos Bog & idé er "Kom i mental form med IRONMIND - Sådan træner du dig til........." tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Konsulentfirmaet Christian Jensen.

"Kom i mental form med IRONMiND" af Christian Taftenberg Jensen

"Kom i mental form med IRONMiND" er til salg som lydbog. Fordelen ved at have Christian Taftenberg Jensens "Kom i mental form med IRONMiND" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller på farten. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Konsulentfirmaet Christian Jensen.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Taftenberg Jensen