Bog & idéChristian Tang Lystbæk

Bøger skrevet af Christian Tang Lystbæk

Læs mere om Christian Tang Lystbæk
5 produkter
5 produkter
Metoder til organisationsanalyse
BOEGERTILSTAERKPRIS
Metoder til organisationsanalyseJørgen Rossini
359,96 DKK
Hæftet
(1)
Metoder til organisationsanalyse
Ny pædagogisk opslagsbog
Ny pædagogisk opslagsbogChristian Sandbjerg Hansen
399,95 DKK
Hæftet
(0)
Ny pædagogisk opslagsbog
Coaching i perspektiv
BOEGERTILSTAERKPRIS
Coaching i perspektivIrene Oestrich
395,96 DKK
Hæftet
(0)
Coaching i perspektiv
Biblioteksdidaktik
BOEGERTILSTAERKPRIS
BiblioteksdidaktikJens Jørgen Hansen
224,96 DKK
Bog
(0)
Biblioteksdidaktik
Organisationsanalyse i teori og praksis
BOEGERTILSTAERKPRIS
Organisationsanalyse i teori og praksisJørgen Rossini
404,96 DKK
Hæftet
(1)
Organisationsanalyse i teori og praksis

Mere om Christian Tang Lystbæk

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Christian Tang Lystbæk. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Lystbæks bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den modige leder" i serien "Ledelse for læring" udgivet af Dafolo - "Metoder til organisationsanalyse + Organisationsanalyse i teori og praksis" udgivet af Hans Reitzel - "Biblioteksdidaktik" udgivet af Gyldendal - "Den kritiske leder" udgivet af Dafolo - "Organisationsanalyse i teori og praksis" udgivet af Gyldendal - "Metoder til organisationsanalyse" udgivet af Gyldendal - "Coaching i perspektiv" udgivet af HansReitzels - "Ny pædagogisk opslagsbog" udgivet af Gyldendal - "Coaching i perspektiv" udgivet af Gyldendal

Mere om Christian Tang Lystbæks bøger

Du kan finde ni bøger af Christian Tang Lystbæk her hos Bog & idé. Find din favorit og køb den allerede nu. Du kan finde Christian Tang Lystbæk bøger i et udvalg af formater. Bøgerne af Lystbæk er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den modige leder" af Christian Tang Lystbæk

"Den modige leder" er til salg som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er en del af serien "Ledelse for læring". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Dafolo.

"Metoder til organisationsanalyse + Organisationsanalyse i teori og praksis" af Christian Tang Lystbæk

Dette er en også en skøn bog fra Lystbæk, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Hans Reitzel, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Tang Lystbæk