Bog & idéChristian Thybo

Bøger skrevet af Christian Thybo

Læs mere om Christian Thybo
7 produkter
7 produkter
BasisMatematik. Grundforløbet
BOEGERTILSTAERKPRIS
BasisMatematik. GrundforløbetFlemming og Christian Thybo
125,96 DKK
Hæftet
(0)
BasisMatematik. Grundforløbet
Matematikprojekter
BOEGERTILSTAERKPRIS
MatematikprojekterFlemming Pedersen
179,96 DKK
Paperback
(0)
Matematikprojekter
Geometri
GeometriFlemming Pedersen
349,95 DKK
Hardback
(0)
Geometri
Trigonometri
TrigonometriFlemming Pedersen
209,95 DKK
Paperback
(0)
Trigonometri
Analytisk geometri
Analytisk geometriFlemming Pedersen
279,95 DKK
Paperback
(0)
Analytisk geometri
Kunsten at regne
Kunsten at regneFlemming Pedersen
309,95 DKK
Paperback
(0)
Kunsten at regne
Trigonometri
TrigonometriFlemming Pedersen
359,95 DKK
Hardback
(0)
Trigonometri

Mere om Christian Thybo

Christian Thybo har flere forskellige bøger, der er tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Thybo.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Chili" udgivet af Nucleus Forlag ApS - "BasisMatematik. Grundforløbet" i serien "BasisMatematik" udgivet af Haase Forlag

Mere om Christian Thybos bøger

Der er to tilgængelige udgivelser af Christian Thybo hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Thybo som hæftet. Bøgerne af Thybo er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Chili" af Christian Thybo

Det er muligt at købe Christian Thybos "Chili" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Nucleus Forlag ApS, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Christian Thybo "BasisMatematik. Grundforløbet"

Hos Bog & idé er "BasisMatematik. Grundforløbet" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i serien "BasisMatematik". Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Haase Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Thybo