Bog & idéChristian Torp-Pedersen

Bøger skrevet af Christian Torp-Pedersen

Læs mere om Christian Torp-Pedersen
2 produkter
2 produkter
Basisbog i sygdomslære
BOEGERTILSTAERKPRIS
Basisbog i sygdomslæreMarie Seibæk
719,96 DKK
Indbundet
(0)
Basisbog i sygdomslære
Adipositas
BOEGERTILSTAERKPRIS
AdipositasCharlotte Seeger
314,96 DKK
Hæftet
(0)
Adipositas

Mere om Christian Torp-Pedersen

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Christian Torp-Pedersen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Torp-Pedersens seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal - "Adipositas" udgivet af Gyldendal - "Basisbog i sygdomslære" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Christian Torp-Pedersen

Der er tre tilgængelige bøger af Christian Torp-Pedersen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Christian Torp-Pedersen fås i forskellige formater. Bøgerne af Torp-Pedersen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christian Torp-Pedersens "Basisbog i sygdomslære"

Hos Bog & idé er "Basisbog i sygdomslære" tilgængelig som indbundet. En indbundet bog har ofte et smudsomslag, og så har den sammensyede sider af høj papir- og trykkvalitet. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

Christian Torp-Pedersen "Adipositas"

"Adipositas" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Torp-Pedersen