Bog & idéChristian Vellas

Bøger skrevet af Christian Vellas

Læs mere om Christian Vellas
1 produkter
1 produkter
Secret Geneva
Secret GenevaChristian Vellas
199,95 DKK
Hæftet
(0)
Secret Geneva

Mere om Christian Vellas

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Christian Vellas. På listen nedenfor har du Vellas' nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Secret Geneva" udgivet af Éditions Jonglez - "Secret Geneva" udgivet af Éditions Jonglez

Bøger skrevet af Christian Vellas

Christian Vellas har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Vellas kommer bare som hæftet. Vellas' bøger er desuden udgivet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Éditions Jonglez.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Secret Geneva" af Christian Vellas

"Secret Geneva" kan købes som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Éditions Jonglez.

Christian Vellas "Secret Geneva"

"Secret Geneva" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Éditions Jonglez, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Vellas