Bog & idéChristian Wejse

Bøger skrevet af Christian Wejse

Læs mere om Christian Wejse
1 produkter
1 produkter
Sygdomslære for ikke-klinikere
Sygdomslære for ikke-klinikereAnne Marie Lynge Pedersen
649,95 DKK
Indbundet
(0)
Sygdomslære for ikke-klinikere

Mere om Christian Wejse

Christian Wejse har en del bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Wejses udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" udgivet af Munksgaard - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Gyldendal - "Sygdomslære for ikke-klinikere" udgivet af Munksgaard

Christian Wejses bøger

Christian Wejse har tre bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Få fingrene i din favorit allerede nu. Wejses bøger fås i forskellige formater. Wejses bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christian Wejses "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)"

Det er muligt at købe Christian Wejses "Sygdomslære for ikke-klinikere (i-bog)" som vg-typo3. Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Wejse, kan du godt glæde dig. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Munksgaard.

Christian Wejse "Sygdomslære for ikke-klinikere"

Det er muligt at købe Christian Wejses "Sygdomslære for ikke-klinikere" som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der normalt et smudsomslag. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Wejse