Bog & idéChristian Winding Dahl

Bøger skrevet af Christian Winding Dahl

Læs mere om Christian Winding Dahl
0 produkter

Mere om Christian Winding Dahl

Bog & idé tilbyder et stort sortiment af bøger, der er skrevet af Christian Winding Dahl. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Dahl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Indtrængningsproblematikken i et globalt perspektiv" udgivet af Samfundslitteratur - "Internationale virksomhedscases" udgivet af Samfundslitteratur

Bøger af Christian Winding Dahl

Der er to tilgængelige bøger af Christian Winding Dahl hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Bøgerne fra Dahl kommer bare som paperback. Bøgerne af Dahl er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Samfundslitteratur.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Indtrængningsproblematikken i et globalt perspektiv" af Christian Winding Dahl

Hos Bog & idé er "Indtrængningsproblematikken i et globalt perspektiv" tilgængelig som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Christian Winding Dahl "Internationale virksomhedscases"

Det er muligt at købe Christian Winding Dahls "Internationale virksomhedscases" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Samfundslitteratur, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christian Winding Dahl