Bog & idéChristina Berg Jakobsen

Bøger skrevet af Christina Berg Jakobsen

Læs mere om Christina Berg Jakobsen
1 produkter
1 produkter
Retratos chilenos
Retratos chilenosJette Sindbjerg Martinsen
379,95 DKK
Hæftet
(0)
Retratos chilenos

Mere om Christina Berg Jakobsen

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Christina Berg Jakobsen. På listen nedenfor finder du Jakobsens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Retratos chilenos" i serien "Retratos" udgivet af Gyldendal - "La violencia" i serien "Tema" udgivet af Gyldendal

Mere om Christina Berg Jakobsens bøger

Du kan finde to bøger af Christina Berg Jakobsen her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe bøgerne fra Jakobsen som hæftet. Christina Berg Jakobsen bøger er desuden inddelt i flere forskellige serier, og de er udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Køber du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christina Berg Jakobsens "Retratos chilenos"

"Retratos chilenos" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af serien "Retratos". Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.

"La violencia" af Christina Berg Jakobsen

Hos Bog & idé er "La violencia" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Jakobsens serie "Tema". Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Berg Jakobsen