Bog & idéChristina Blach Hansen

Bøger skrevet af Christina Blach Hansen

Læs mere om Christina Blach Hansen
2 produkter
2 produkter
Kultur og samfund - Grundbog
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kultur og samfund - GrundbogSofie Reimick
485,96 DKK
Hæftet
(0)
Kultur og samfund - Grundbog
Skriveøvelser til dansk
Skriveøvelser til danskSofie Reimick
239,95 DKK
Hæftet
(0)
Skriveøvelser til dansk

Mere om Christina Blach Hansen

Hvis du leder efter en bog skrevet af Christina Blach Hansen, har du et stort udbud på den digitale boghylde hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du har Hansens seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skriveøvelser til dansk" udgivet af Gyldendal - "Kultur og samfund - Grundbog" udgivet af Systime - "Kultur og samfund - Grundbog" udgivet af Systime - "Excel i samfundsfag" udgivet af Columbus - "Kultur og samfund" udgivet af Systime

Christina Blach Hansens bøger

Du kan købe fem bøger af Christina Blach Hansen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Hansen som hæftet. Bøgerne af Hansen er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Skriveøvelser til dansk" af Christina Blach Hansen

"Skriveøvelser til dansk" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

"Kultur og samfund - Grundbog" af Christina Blach Hansen

Det er muligt at købe Christina Blach Hansens "Kultur og samfund - Grundbog" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Systime, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Blach Hansen