Bog & idéChristina Capetillo

Bøger skrevet af Christina Capetillo

Læs mere om Christina Capetillo
1 produkter
1 produkter
Et foranderligt monument
Et foranderligt monumentChristina Capetillo
229,95 DKK
Indbundet
(0)
Et foranderligt monument

Mere om Christina Capetillo

Der er forskellige bøger skrevet af Christina Capetillo online hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Capetillo.
Bøgerne fra Christina Capetillo findes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Questions of representations in architecture" udgivet af Arkitektskolen - "An Everchanging Monument" udgivet af Aristo bogforlag - "Et foranderligt monument" udgivet af Aristo

Bøger skrevet af Christina Capetillo

Du kan bestille tre bøger af Christina Capetillo her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Capetillos bøger fås kun som indbundet. Bøgerne af Capetillo er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Questions of representations in architecture" af Christina Capetillo

"Questions of representations in architecture" er tilgængelig online som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Arkitektskolen, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

"An Everchanging Monument" af Christina Capetillo

Hos Bog & idé er "An Everchanging Monument" tilgængelig som indbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover typisk have smudsomslag. Det er Aristo bogforlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Capetillo