Bog & idéChristina Eiberg

Bøger skrevet af Christina Eiberg

Læs mere om Christina Eiberg
1 produkter
1 produkter
Spioner uden grænser
Spioner uden grænserChristina Eiberg
119,95 DKK
e-bog
(0)
Spioner uden grænser

Mere om Christina Eiberg

Christina Eiberg har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Eibergs udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Single - og hva' så?" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Spioner uden grænser" udgivet af mellemgaard - "Spioner uden grænser" udgivet af Forlaget mellemgaard

Christina Eibergs bøger

Christina Eiberg har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Eibergs bøger fås i samtlige formater. Bøgerne af Eiberg er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christina Eibergs "Single - og hva' så?"

Hos Bog & idé er "Single - og hva' så?" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Christina Eiberg "Spioner uden grænser"

Hos Bog & idé er "Spioner uden grænser" tilgængelig som e-bog. Med en e-bogs-udgave af "Spioner uden grænser" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af mellemgaard.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Eiberg