Bog & idéChristina Helleshøj

Bøger skrevet af Christina Helleshøj

Læs mere om Christina Helleshøj
1 produkter
1 produkter
Læs verden
BOEGERTILSTAERKPRIS
Læs verdenLouise Breivik Emmering
395,96 DKK
Hæftet
(0)
Læs verden

Mere om Christina Helleshøj

Du kan kun finde en enkelt bog af Christina Helleshøj her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Læs verden". Det er Alfabeta, der har publiceret den på dansk. "Læs verden" er desuden en del af serien "Læs verden".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Christina Helleshøjs "Læs verden"

"Læs verden" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Helleshøjs serie "Læs verden". Det er Alfabeta, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Christina Helleshøj fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Helleshøj