Bog & idéChristina Hove

Bøger skrevet af Christina Hove

Læs mere om Christina Hove
2 produkter
2 produkter
Ein neuer Anfang
Ein neuer AnfangMathilde Nygaard Beck
349,95 DKK
Hæftet
(0)
Ein neuer Anfang
Melde dich mal!
BOEGERTILSTAERKPRIS
Melde dich mal!Mathilde Nygaard Beck
368,96 DKK
Hæftet
(1)
Melde dich mal!

Mere om Christina Hove

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger af Christina Hove. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Hove.
Bøgerne fra Christina Hove kan skaffes på forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Ein neuer Anfang" udgivet af L&R Uddannelse - "Melde dich mal!" udgivet af L&R Uddannelse - "Melde dich mal!" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Melde dich mal!" udgivet af L&R Uddannelse - "Ein neuer Anfang" udgivet af L&R Uddannelse

Christina Hoves bøger

Der er fem tilgængelige bøger af Christina Hove hos Bog & idé. Få fingrene i din yndlings allerede nu. Du kan kun finde Hoves bøger som hæftet. Hoves bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Ein neuer Anfang" af Christina Hove

"Ein neuer Anfang" er tilgængelig online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på tysk og er udgivet af L&R Uddannelse.

Christina Hove "Melde dich mal!"

"Melde dich mal!" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er L&R Uddannelse, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Hove