Bog & idéChristina Louise Rasmussen & Karen Vindfeld

Bøger skrevet af Christina Louise Rasmussen & Karen Vindfeld

Læs mere om Christina Louise Rasmussen & Karen Vindfeld
1 produkter
1 produkter
Akutte gynækologiske og obstetriske tilstande
Akutte gynækologiske og obstetriske tilstandeIben Katinka Greiber
399,95 DKK
Hardback
(0)
Akutte gynækologiske og obstetriske tilstande

Mere om Christina Louise Rasmussen & Karen Vindfeld

Der er kun én bog af Christina Louise Rasmussen & Karen Vindfeld tilgængelig hos Bog & idé. Bogen har titlen "Akutte gynækologiske og obstetriske tilstande". Den er udgivet af FADL's Forlag på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christina Louise Rasmussen & Karen Vindfelds "Akutte gynækologiske og obstetriske tilstande"

Det er muligt at købe Christina Louise Rasmussen & Karen Vindfelds "Akutte gynækologiske og obstetriske tilstande" som hardback. Det hårde omslag på hardback-bøger giver bogen en høj kvalitet og sikrer, at den holdbar, uanset hvor du tager den med hen. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af FADL's Forlag.

Endnu en af Christina Louise Rasmussen & Karen Vindfeld fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Louise Rasmussen & Karen Vindfeld