Bog & idéChristina Lundsgaard Ottsen & Sara Louise Muhr

Bøger skrevet af Christina Lundsgaard Ottsen & Sara Louise Muhr

Læs mere om Christina Lundsgaard Ottsen & Sara Louise Muhr
1 produkter
1 produkter
Biasbevidst ledelse
Biasbevidst ledelseChristina Lundsgaard Ottsen & Sara Louise Muhr
449,95 DKK
Hæftet
(2)
Biasbevidst ledelse

Mere om Christina Lundsgaard Ottsen & Sara Louise Muhr

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Christina Lundsgaard Ottsen & Sara Louise Muhr. Bogen har titlen "Biasbevidst ledelse". Den er udgivet af Djøf Forlag på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Christina Lundsgaard Ottsen & Sara Louise Muhrs "Biasbevidst ledelse"

Det er muligt at købe Christina Lundsgaard Ottsen & Sara Louise Muhrs "Biasbevidst ledelse" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Djøf Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Christina Lundsgaard Ottsen & Sara Louise Muhr fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Christina Lundsgaard Ottsen & Sara Louise Muhr